shapka_top.jpg

Гофроящик ціна

Гофроящик ціна

Товари в паперовій тарі вже давно заполонили прилавки наших магазинів. Особливою популярністю користується картонна упаковка. Вона одночасно і красива, і міцна. Тару з гофрованого картону використовують для упаковки найрізноманітнішої продукції. Це може бути як невелика індивідуальна упаковка, так і великий гофроящик для групового транспортування. Використовуючи гофроящик, ціна якого доступна, виробнику не доведеться переживати за збереження своєї продукції під час доставки в магазин або іншу торгову точку. Гофроящики, зроблені з якісного багатошарового картону зможуть витримати досить велику вагу і зберегти товар в цілісності. Для особливо тендітних предметів, таких як скляний або керамічний посуд, побутова техніка, електроніка, овочі і фрукти, використовується спеціальний гофроящик (ціна буде залежати від розміру і якості) з внутрішніми перегородками, ребрами жорсткості, амортизаційними вкладками. Замовити таку картонну тару не важко. Потрібно просто звернутися у фірму, яка спеціалізується на її виготовленні.

Купити гофроящик, ціна якого буде відповідати якості, в Україні не дуже складно. Головне звернутися до хорошого виробника, який зможе виготовити саме таку картонну упаковку, яка необхідна для конкретного виду продукції. Деякі підприємства пропонують упаковку на вибір з готових вже примірників. Але не завжди вдається із запропонованих варіантів вибрати відповідний гофроящик, ціна якого до того ж буде прийнятною. Тому в питанні виготовлення тари найкраще співпрацювати з підприємствами, які виробляють і стандартну упаковку, і упаковку оригінальної конструкції.

Якщо потрібен відмінний гофроящик, ціна якого буде не дуже високою, звертайтеся в компанію «АГРАРІУС».

Наше підприємство займається виготовленням картонної тари будь-якої конфігурації і розміру. Ми готові виготовити для Вас дійсно якісний гофроящик, ціна якого порадує.