shapka_top.jpg

Гофрокартон, гофротара

Гофрокартон гофротараПопулярність гофротари обумовлена безліччю причин. Це і легкість її виготовлення, і екологічність матеріалу, і достатня міцність, і універсальність. Гофрокартон, гофротара просто незамінні в наш час. Можливо, через кілька десятків років люди відмовляться від упаковки такого виду, але на сьогоднішній день без неї просто неможливо уявити наше життя. Незважаючи на простоту і дешевизну такого матеріалу як гофрокартон, гофротара неймовірно затребувана в нашому виробництві та навіть у нашому повсякденному житті. В Україні ящики з картону можна побачити практично скрізь. В них зберігають різні матеріали, в них пакують найрізноманітніші товари, в них складають особисті речі і так далі.

Гофрований картон і упаковка, зроблена з нього, мають не тільки масу переваг, але також і кілька недоліків. Це, наприклад, несумісність з вологою. Зберігати короба в умовах підвищеної вологості не просто нерекомендовані, але навіть заборонено. Під дією вологи гофрокартон, гофротара деформуються, втрачаючи свою форму, свої властивості і свій зовнішній вигляд. Якщо вологи занадто багато, то картон і зовсім може розмокнути. Але на сьогоднішній день виробники гофрокартону, гофротари знайшли вирішення цієї проблеми. Сьогодні можна замовити виготовлення картону з захисним водовідштовхувальним покриттям. І якщо навіть безпосередній вплив водою тара і не витримає, то від короткочасного контакту з рідиною або тимчасового перебування в сирому приміщенні великої шкоди для неї не буде.

Гофрокартон, гофротара відмінної якості виробляються і продаються за конкурентною ціною в компанії «АГРАРІУС».

Наша продукція довела на практиці, що може називатися якісною. Гофрокартон, гофротара нашого виробництва вже не перший рік радує покупців і своїми характеристиками, і зовнішнім виглядом, і вартістю.