shapka_top.jpg

Виготовлення картонних коробок (ціна)

Практично будь-який куплений товар, будь це меблі або електроніка, буде мати свою власну упаковку. Це робиться для того, щоб уберегти товар від отримання пошкоджень або попадання в нього чогось стороннього. І мабуть найпоширенішим видом упаковки є картонні коробки, ціна виготовлення яких досить низька.

Виготовлення картонних коробок ціна

Ціна виготовлення картонних коробок дійсно дуже низька, але існує широкий вибір матеріалів та додаткових послуг, які вплинуть і на вартість виробу після завершення робіт. Але в деяких ситуаціях без таких послуг просто не обійтися: нанесення малюнка або напису, вибір тільки самого міцного виду картону, вибір форми і багато іншого. Тому ми пропонуємо кваліфіковане виготовлення картонних коробок, ціна яких буде повністю об'єктивна.

Замовте у нас виготовлення картонних коробок, ціна на які буде формуватися в залежності від розмірів замовлення і наявності додаткових побажань до готового товару.

Наша компанія «Аграріус Гофропак» має 2 незалежних виробництва, кожне з яких направлене на своїх клієнтів. Перше готове займатися об'ємними і складними замовленнями, а друге працює оптимально швидко на виготовлення невеликих партій. Таким чином ми можемо надати Вам максимально швидке і практичне виготовлення картонних коробок, ціна на які одна з найнижчих на Київському ринку картонних виробів.

Ціна виготовлення картонних коробок завжди попередньо обговорюється з нашими клієнтами, тому Ви можете підбирати тільки кращий варіант саме для Вас.