shapka_top.jpg

Коробки гофрокартон ціна

Коробки гофрокартон цінаНа будь-якому підприємстві потрібно мати оптимальні за форматом коробки з гофрокартону. Ціни на вироби можуть здаватися неважливими аж до того дня, коли коробки починають рватися і втрачати свою форму. Таке може статися з виробом з тонкого шару пресованого картону. Щоб вигідно вкластися в упаковку Ви можете звернутися в нашу компанію і замовити доступні за ціною міцні коробки з гофрокартону. Рекомендуємо звернути увагу на щільність матеріалу перед тим, як зробити свій вибір.

Рекомендуємо вибирати для виготовлення міцною і довговічною коробки гофрокартон. Ціна таких виробів не відрізняється від стандартної коробки, а ефект і користь вироби залишиться з Вами на довго, не кажучи вже про те, що клієнти високо цінують високоякісну упаковку.


Компанія «Аграріус Гофропак» займається виробництвом, а також поширенням картонних коробок. Ціна виробів з гофрокартону нашого виготовлення багато в чому залежить від обсягу замовлення, вибору моделі вироби, а також його параметрів. Деталі можна обговорити з нашим менеджером в телефонному режимі. Крім цього, у Вас є можливість замовити індивідуальне виробництво унікальної упаковки з гофрокартону по окремій ціною. Коробки такого формату будуть поставлятися виключно на Ваші склади, ідеально підходити Вашої продукції і виділятися на тлі інших.
 
У Вас є можливість замовити недорогі вітчизняні коробки. Гофрокартон, ціна якого незначна, стане найкращим матеріалом ля створення міцної упаковки для Ваших товарів. Замовте приклади матеріалу, щоб вибрати той формат, який найбільше підійде Вашого вантажу. Ми надішлемо вироби для тестування і займемося регулярними поставками коробок на Ваш склад.